Rothermo B.V.

Curieweg 11
3208 KJ Spijkenisse

Bereikbaar:

Contact voorkeur via email
info@rothermo.nl of bovenstaande tabs

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09:00 t/m 12:00 uur en
12:30 t/m 16:00 uur
zaterdag en zondag gesloten

Bezoek?
afspraak op zaak is helaas door drukte niet mogelijk!

Bank gegevens:
NL 56 RABO 036 05 200 14

Faber Comfortvloer

INFORMATIENUMMER FABER SCHUIMBETON: 088 – 555 4444

Faber Schuimbeton

HIERONDER VIND U GEDEELTELIJKE INFORMATIE OVER FABER SCHUIMBETON, ROTHERMO BV HEEFT EEN SAMENWERKING MET FABER EN INSTALLEERT  ALLEEN DE VLOERVERWARMING VOOR FABER, VOOR PRIJZEN EN VERDERE INFORMATIE OVER SCHUIMBETON KUNT CONTACT OPNEMEN MET FABER.

Rode Lijn

Faber Renovatievloer RTL Woontip 3 min

Rode Lijn

Faber Renovatievloer 6 min

Rode Lijn

Warme voeten door introductie van de Faber Comfortvloer.

U wilt de bestaande (houten)vloer vervangen voor een warme voetenvloer. U doet geen concessies aan vloerisolatie en deze moet voldoen aan de huidige bouweisen. U wilt een complete vloer inclusief vloerverwarming tegen een lage kostprijs en nauwelijks overlast voor u en uw omgeving.

1. Houten vloer verwijderen
 (Voor aanvang wordt iedere kruipruimte door ons geïnspecteerd)

Wij adviseren de houten vloer inclusief draagbalken door u of derden te laten verwijderen. Folie aanbrengen en de Faber renovatievloer begint. Het huidige peil is meestal het vertrekpunt waar uw vloerbedekking op komt. Om te voldoen aan de huidige bouweisen heeft u een opbouw van 35 cm schuimbeton, vloerverwarming en 6 cm dekvloer nodig.images-1

2. Faber Renovatievloer(schuimbeton, vloerverwarming en dekvloer)

De firma Faber vullen de kruipruimte met schuimbeton. Na het uitharden brengen Rothermo de vloerverwarming aan met daarop een moderne anhydriet dekvloer uitgevoerd door firma Faber.

Waarom Faber Renovatievloer?:

images-3

na verwijderen van houtenvloer komt het schuimbeton

Eenvoudig en snel. Geen sparingen noodzakelijk in uw huidige fundering en uitvoering binnen 1 week. Geen voorraad op uw bouwlocatie. De dag van de werkzaamheden voeren wij onze materialen aan en gaan dezelfde dag schoon weg. Lichtgewicht vloer. De belasting op de bestaande fundering is verwaarloosbaar. Duurzaam

images-4

eindresultaat klaar om te bewerken met vloerverwarming.

bouwen is een must! Isolatiewaarde Rc 3,5 is standaard, Rc 5,0 is optimaal. Dit past prima bij deze renovatievloer. Robuuste vloer. Geen klankkast door toepassen van schuimbeton. Kruipruimteloos bouwen. Goed voor het milieu en levert al snel een energiebesparing op van 5%. Door de bodemafsluitende functie en het feit dat u bouwt zonder kruipruimte heeft het radioactieve radongas uit de kleilaag geen kans de woning binnen te dringen.

VOORBEELD:

3. Wat kost de Faber Celbeton renovatievloer? (hieronder de richtprijzen)

Zaken doen met 1 partij voor uw nieuwe geïsoleerde vloer, de vloerverwarming en de dekvloer is niet alleen gegarandeerd verstandig, maar is nu ook 10% voordeliger .
35 m2 begane grondvloer voor de prijs van +/- € 6.000,-.

45 m2 begane grondvloer voor de prijs van +/- € 6.600,-.

55 m2 begane grondvloer voor de prijs van +/- € 7.300,-.

65 m2 begane grondvloer voor de prijs van +/- €. 7.900,-.

75 m2 begane grondvloer voor de prijs van +/- € 8.600,–

Genoemde Prijzen per 1 januari 2018 zijn inclusief btw, leveren en aanbrengen van 35 cm schuimbeton in de kruipruimte (meer dan 35 cm kost € 65,- per m3), op het schuimbeton komt een noppenplaat, of folie met krimpnetten en (randisolatie indien mogelijk), als hoofdverwarming, montage, regelunit met Alpha2pomp, en pompschakelaar, aansluiting aan de c.v. installatie, reiskosten en 6 cm anhydrietvloer.
U kiest uw vloerbedekking, bijvoorbeeld tegels, houten vloer of parket, daarna zelf uit.

Aansluiting van vloerverwarming geschikt voor warmtepomp is ook mogelijk, hierbij wordt een pomploze kunststof verdeler geplaatst (bij bestelling doorgeven)

Uitvoering samen met de buren
€ 400,- korting per woning als u uw project samen uitvoert met de buren onder de voorwaarde dat de Faber Celbeton haar werkzaamheden in dezelfde arbeidsgang kan uitvoeren. Meer info voor faber schuimbeton.

Het storten van anhydriet na aanbrengen van de vloerverwarming.

AfbeeldingAfbeelding 1

Afbeelding 2Afbeelding 3

WERKSPOT:

image001

Duurzame systeemoplossing vervangt houten grondvloeren

http://www.duurzaamgebouwd.nl/producten/20130606-duurzame-systeemoplossing-vervangt-houten-grondvloeren

Duurzame systeemoplossing vervangt houten grondvloeren

Ongeveer vijf van zeven miljoen woningen kunnen volgens Gyvlon worden bestempeld als energie-onzuinig, met een energielabel C of lager. Het renoveren van deze woningvoorraad is dan ook topprioriteit wanneer het aankomt op energiebesparing en comfort.

Een groot gedeelte van deze woningen bestaat nog altijd uit een houten, veelal ongeïsoleerde begane grondvloer. Een koude vloer zorgt al snel voor het aanzetten van een kachel door de gebruiker; hierdoor zal een extra hoeveelheid energie verdwijnen.

Vloerrenovatiesysteem
De Faber Renovatievloer is een nieuw en eenvoudig aan te brengen vloerrenovatiesysteem en biedt uitkomst als vervanging van ongeïsoleerde houten begane grondvloeren. Het systeem bestaat uit schuimbeton, indien gewenst vloerverwarming op isolatiefolie en afgewerkt met een Gyvlon anhydriet gietdekvloer. Het biedt talloze voordelen waarbij de uiteindelijke kostenbesparing uiteindelijk de voornaamste is.

Doordat de kruipruimte wordt vervangen door schuimbeton ontstaat een totaal gevulde isolatielaag met een Rc-waarde > 3,5 m2K/W. Afhankelijk van de hoogte van de kruipruimte kan dit oplopen richting 5 m2K/W. In combinatie met de duurzame anhydrietvloer van Gyvlon biedt dit interessante mogelijkheden in het kader van verantwoorde renovatie renovatieoplossingen.