Rothermo B.V.

Curieweg 11
3208 KJ Spijkenisse

Bereikbaar:

Contact voorkeur via email
info@rothermo.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
09:00 t/m 12:00 uur en
12:30 t/m 16:00 uur
zaterdag en zondag gesloten

Bezoek?
afspraak op zaak is helaas door drukte niet mogelijk!

Bank gegevens:
NL 56 RABO 036 05 200 14

Gebruiksaanwijzing Faber

Nadat de anhydrietvloer of vloeibare zand/cementvloer is aangebracht, moet de vloer minimaal 7 dagen uitharden voordat u met de vloerverwarming mag gaan stoken, hierbij kunt u gebruik maken van onderstaande opstartprotocol, het activeren van het vloerverwarmingssysteem dient gelijkmatig te gebeuren, de aanvangstemperatuur op dag 1 en 2 dient te worden ingesteld op 30°C. Bij het opstoken dient de watertemperatuur met maximaal 5°C per twee dagen te worden opgevoerd.

De belangrijkste is dat de kamerthermostaat hoger ingesteld staat dan de temperatuur die in de kamer is? het is niet nodig om de gehele dag de kamerthermostaat hoog in te stellen, ons advies is een uur of 2 per dag, nagelang hoe snel u de vloer wilt laten drogen.

Nadat de maximale watertemperatuur (40°C) is bereikt, moet deze gedurende twee dagen worden aangehouden.

Daarna moet de watertemperatuur worden afgebouwd met maximaal 5°C per twee dagen tot de oorspronkelijke waarde vóór het opstoken.

Geadviseerd wordt ook deze oorspronkelijke waarde vervolgens weer twee dagen aan te houden.

Het activeren van de vloerverwarming kan bijdragen aan de droging van de vloer. Indien na het doorlopen van bovenstaand protocol het restvochtgehalte van de vloer nog te hoog is, kan de procedure worden herhaald.

Voor instructies voor het gebruik van de verdeler kunt u onze video bekijken.